φρυγανιά
Η Νο1 φρυγανιά για προϊόντα με βάση τον κιμά. Παράγεται με την παραδοσιακή αργή μέθοδο αρτοποίησης. Σταθερή ποιότητα με πολύ χαμηλό μικροβιακό φορτίο. Ικανό να απορροφά νερό 2-3 φορές το βάρος του, χωρίς να λασπώνει. Εξασφαλίζει ευκολία στην ανάμειξη, ομοιογένεια, καθώς και ένα τελικό προϊόν πιο αφράτο και πιο ζουμερό. Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη (πούδρα, λεπτόκοκκο, pinhead, χονδρόκοκκο) και από αλεύρι ολικής άλεσης. Χρησιμοποιείται επίσης και σε γεμίσεις, αλλά και σε παραδοσιακά προϊόντα όπως η ταραμοσαλάτα.
GLUTEN FREE ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Γαλέττες και φρυγανιά (RUSK) χωρίς γλουτένη. Παράγονται σε ξεχωριστή μονάδα από τα συμβατικά. Επίπεδο γλουτένης < 5ppm.
ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑ (BATTERS)
Μεγάλη ποικιλία σε κουρκούτια απλά και tempura. Άριστη συμπεριφορά σε συνθήκες συντήρησης και κατάψυξης. Εξασφαλίζουν άριστη σύνδεση του υποστρώματος με την γαλέττα και εμποδίζουν την μεταφορά υγρασίας από το εσωτερικό του προϊόντος προς το εξωτερικό.
PREDUST
Άκρως λειτουργικά προϊόντα, χρησιμοποιούνται για επίπαση σε δύσκολες εφαρμογές με μεγάλη υγρασία, πριν εφαρμόσουμε το κουρκούτι.
Σημεία Ενδιαφέροντος
Predust
Άκρως λειτουργικά προϊόντα, χρησιμοποιούνται για επίπαση σε δύσκολες εφαρμογές με μεγάλη υγρασία
Gluten Free
Γαλέττες και φρυγανιά (RUSK) χωρίς γλουτένη. Παράγονται σε ξεχωριστή μονάδα από τα συμβατικά
Ποικιλία σε μέγεθος
Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη (πούδρα, λεπτόκοκκο, pinhead, χονδρόκοκκο) και από αλεύρι ολικής άλεσης
Comments are closed