ΦΡΥΓΑΝΙΑ

Η Νο1 φρυγανιά για προϊόντα με βάση τον κιμά. Παράγεται με την παραδοσιακή αργή μέθοδο

αρτοποίησης. Σταθερή ποιότητα με πολύ χαμηλό μικροβιακό φορτίο.

Ικανό να απορροφά νερό έως 2-3 φορές το βάρος του, χωρίς να λασπώνει.

Εξασφαλίζει ευκολία στην ανάμιξη, ομοιογένεια, και δίνει ένα τελικό προϊόν

πιο αφράτο και πιο ζουμερό.

Διαθέσιμο σε διάφορα μεγέθη (πούδρα, λεπτόκοκκο, pinhead, χονδρόκοκκο)

και από αλεύρι ολικής άλεσης.

Χρησιμοποιείται επίσης και σε γεμίσεις, αλλά και σε παραδοσιακά προϊόντα όπως η ταραμοσαλάτα.

ΓΑΛΕΤΕΣ

Γαλέττες υψηλής ποιότητος κλασσικές, ολικής άλεσης και βιολογικές.

Με συστατικά που εξασφαλίζουν ελάχιστη απορρόφηση λαδιού και ιδιαιτέρως τραγανό

τελικό προϊόν. Ιδανικές για πανάρισμα κρέατος, ψαριού, λαχανικών, τυριών. Ψήσιμο

στο τηγάνι, στο φούρνο και στα μικροκύματα. Διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

ΚΟΥΡΚΟΥΤΙΑ

Μεγάλη ποικιλία σε κουρκούτια απλά και tempura. Αριστη συμπεριφορά σε συνθήκες συντήρησης και κατάψυξης.

Εξασφαλίζουν άριστη σύνδεση του υποστρώματος με την γαλέττα και εμποδίζουν την μεταφορά υγρασίας από το εσωτερικό του προϊόντος προς το εξωτερικό.

PREDUST: Άκρως λειτουργικά προϊόντα, χρησιμοποιούνται για επίπαση σε δύσκολες εφαρμογές με μεγάλη υγρασία, πριν εφαρμόσουμε το κουρκούτι.

GLUTEN FREE ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Γαλέττες και φρυγανιά χωρίς γλουτένη. Παράγονται σε ξεχωριστή μονάδα από τα συμβατικά. Επίπεδο γλουτένης < 5ppm.