ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία «N. ΦΕΪΖΙΔΗΣ Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 2009, από τον Νίκο Φεϊζίδη, τεχνολόγο τροφίμων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των τροφίμων και δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση και διανομή στην ελληνική αγορά, πρώτων υλών και συστατικών τροφίμων υψηλής ποιότητας. Παράλληλα , έχει ως αντικείμενο την παρασκευή εξειδικευμένων μιγμάτων προσαρμοσμένων στις αντίστοιχες εφαρμογές, καθώς και στην παροχή τεχνογνωσίας και τεχνικής υποστήριξης στην βιομηχανία. Προς τον σκοπό αυτό η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλους και διεθνώς αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς οίκους που κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο των τροφίμων.

Σκοπός μας είναι η προσφορά βοηθητικών υλών στη βιομηχανία για την παρασκευή τροφίμων, μέσα από την επιστημονική κατάρτιση, την επίγνωση των αναγκών της αγοράς και την συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και επιστημονικά συνέδρια. Τα κριτήρια επιλογής μας είναι η καινοτομία στην παραγωγή, η υψηλή ποιότητα, η σταθερότητα του προϊόντος, η λειτουργικότητα και η ασφάλεια.

Πολιτική της εταιρείας είναι ο διαρκής εμπλουτισμός του καταλόγου των προϊόντων της, σύμφωνα με τις εξελίξεις στην τεχνολογία τροφίμων, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις τάσεις της σύγχρονης διατροφής .

Προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η διαρκής υποστήριξη και ικανοποίηση των πελατών, μέσα από την έγκαιρη παράδοση των εμπορευμάτων, την παροχή κατάλληλων συνταγών, την βελτίωση και τον σχεδιασμό νέων προϊόντων και την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Επισκεφτείτε μας στη FoodExpo 2023Hall 2 - Booth A11, 18-20 Μαρτίου Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan

Συμμετέχουμε στη φετινή έκθεση τροφίμων στο Μetropolitan Expo και σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας A11, στην αίθουσα 2. 
Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επισκεφτείτε μας στη FoodExpo 2022Hall 2 - Booth A09, 12-14 Μαρτίου Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan

Συμμετέχουμε στη φετινή έκθεση τροφίμων στο Μetropolitan Expo και σας προσκαλούμε στο περίπτερό μας A09, στην αίθουσα 2. 
Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.